veebruar 21, 2007

Vanaisa juubel



.

Vanaisa Koit ja vanaema Erika nii armsalt ja südamlikult.

Vanaisa 85!! Vanaisa juubel toimus septembri algul 2006. aastal.

Üks suur orgunn toimus enne seda. Ma armastan suguvõsa ürituste orgunne!!! :) Kogu rahvas suhtleb, arutab, koordineerib - õudselt lõbus!! Meil oli suur suitsu põrsas ja korralik pussnuga kingituseks. Põrsa otsimine oli omaette ooper ja noa hankimine ka tegelikult.. :) Siis veel tordi orgunn.. Ja kohapeal laua tegemine õue - valged linad kapist välja, kõik paremad nõud tolmust puhtaks, vanad pingid lauda alt välja, karahvin ja pitsid läikima!! Hästi palju herilasi oli ja vihmahood ähvardasid taevast - herilastega saime hakkama (keegi vist ikkagi sai ühe suraka ka..), vihma ei tulnud!!! Külalisi tuli külast üle heinamaa, Setumaalt tuli autotäis, vanaisa tädi Vengi oli kohal!!! Hommikul avastasime, et õue muruplats on mutta tantsitud :) Vanaisa oli õnnelik - kõik olid väga õnnelikud!

Tõsiselt suur au olla sellise vanaema ja sellise vanaisa lapselaps. Kokku 7 lapselast!!!!!!! Sellesse lapselaste kampa on ka suur au kuuluda - kõik puha andekad ja lõbusad - ja sellist väge täis :)

Vanaisa sünnipäevaks tegin filmi "Vanaisa Koit". Filmi näitamine just Kellamäel ja vanaisa juubelil oli mulle suur elamus - ühe eluunistuse täitumine tegelikul! Plaanin mõned lõigud siin veebipäevikus esitada. Võibolla just selliseid pärleid, mis mingil põhjusel filmi ei mahtunud, materjali on ju rohkem kui mitme filmi jagu tegelikult.

Kommentaare ei ole: